Driving Concept BASIC
vezetéstechnikai tanfolyam
Képzésünket egyenértékűnek fogadják el a járműipari szereplők a BMW B1 és a Daimler T1, Bosch CAR011 tréningekkel is

Járműfejlesztői és -tesztelői kompetencia

Vállakozásunk a németországi licensz-partnerünk eljárásai, folyamatai és teljesítmény kiértékelő rendszere alapján OEM-ek által elfogadott, járműipari belépő vezetéstechnikai képzés (BMW B1; Daimler T1; Bosch CAR011-eknek megfelelő) teljes körű lebonyolítására, mint szolgáltatás nyújtására.
A képzések során speciális járműpark kerül felhasználásra, saját állományú instruktoraink magyar és angol nyelven oktatnak magyarországi (Budapest közeli saját, vagy a vevő által kijelölt, akár szomszédos országbeli) helyszíneken.
További információk

Az alábbi űrlapon megtalálja a jövőben tervezett tréningek időpontját és helyszínét. A tréningek minimum 6, maximum 10 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben érdeklődik képzésünk felül, vagy jelentkezni szeretne, úgy kérjük, hogy az alábbi űrlapot töltse ki és küldje be a részünkre. A hozzánk beküldött igényeket feldolgozzuk, és felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

A megrendelés menete:

  1. Küldje be az alábbi űrlapot az AMS Group részére;
  2. Felvesszük önnel a kapcsolatot e-mailen és/vagy telefonon;
  3. Szükség esetén további információkat kérünk, pontosítjuk az igényeket;
  4. Amennyiben még nem szerződött partnerünk, úgy árajánlatot küldünk az önök részére;
  5. Az árajánlat elfogadását követően tájékoztatjuk önöket a további teendőkről egészen a tréning lezárásáig.

Driving Concept BASIC képzés űrlap

Az alábbi űrlap kitöltése és elküldése nem jelent megrendelést. Kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a tréningen való részvétel szándékáról egyeztethessenek a felek.

A fentiek közül kérjük válassza ki azokat az időpontokat, amik leginkább megfelelnek önöknek. Több lehetőség is megjelölhető. A pontos időpontot és helyszínt egyeztetni fogjuk önökkel. Egy tréning alkalmon legfeljebb 8 fő vehet részt. Amennyiben 8 fő résztvevőnél többre tartanak igényt, úgy több tréningnapot fogunk egyeztetni Önökkel.

 Köszönjük, megkaptuk a jelentkezését!

 Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot
                             Addig nézzék meg weboldalunkat.