VezeTECH podcast

A VezeTECH podcast, egy műsor a mobilitás világáról, az azt alakító, járműipari trendekről, innovációkról és arról, hogy milyen jövőbe vezet át minket a technológia. Az epizódok során a szektor meghatározó szereplői mesélnek szakmai életútjukról, a náluk folyó kutatásokról és fejlesztési irányokról és az iparral kapcsolatos véleményükről. Mindarról, hogy milyen kihívásokkal néznek szembe ők és az ipar maga a fejlesztés, a gyártás, vagy éppen a szervezetépítés területein.


Öveket becsatolni, indul a VezeTECH Podcast! A mikrofon mögött a műsor házigazdái, Kovács Balázs és Dian Gergely.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

A VezeTECH podcast műsorvezetői

Kovács Balázs

Az AMS Group alapítója

Jogi tanulmányait követően ügyvédként, közbeszerzési szakértőként, később vállalkozóként szerzett tapasztalatot.

Az AMS Group vezetőjeként örömmel látja, hogy a régió a jövő járműiparának megteremtése mellett tette le a voksát és készen áll arra, hogy meghatározó részt vállaljon ebben a munkásságban.

A podcast életre hívásával és fejlesztésével azt a célt tűzte ki, hogy a magyarországi fejlesztő járműipari kompetenciák erősödjenek, így Magyarország hosszú távon is a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások elsődleges üzleti célpontja maradjon


Dian Gergely

Járműipari mérnök

Fejlesztő,- és tesztmérnökként, valamint vezetőként, több mint egy évtizedig dolgozott a Bosch Magyarország csapatában a budapesti Fejlesztési Központban, melyet követően az ausztriai AVL List egyik vezető mérnökeként szerzett külföldi tapasztalatot.

Jelenleg járműmérnöki tanácsadó vállalkozást vezet és szakmai célja, hogy biztonságos, hatékony és jövőálló munkakörnyezetet hozzon létre a járműtesztelő közösség számára, alapvető szolgáltatások és kész megoldások fejlesztésével és szolgáltatásával.

Megítélése szerint a podcast műfaj kiváló fórumot teremt arra, hogy közelebb hozza egymáshoz a járműipar szereplőit, hozzájárulva a magyarországi szakmai közösségen alapuló egyetemes tudás további bővítéséhez.

A műsor elkészítésében a Brocasterz Podcast stúdió volt a partnerünk.