Teljes átrendeződés folyik, az ipari forradalom kellős közepén vagyunk

Dr. Szászi István a Bosch Csoport magyarországi és adriai régiójának vezetője


A Vezetech Podcast 1. adásában a jövő mobilitásának kihívásai nem csak a vezetőt támogató technológia, de a menedzsment és az innvoáció szempontjából is előtérbe kerülnek.
Dr. Szászi István, a Bosch Csoport magyarországi és adriai régiójának ügyvezetője új perspektívába helyezi a jövő autóipari megoldásait.

Spotify: https://spoti.fi/3xOkfXL

 Apple: https://apple.co/3IpGEzv

 Google: http://bit.ly/3EyLCsG

 Anchor: http://bit.ly/3YVitQw

A beszélgetésből kiderül:

  • hogy milyen fejlesztési és vezetői szemlélettel áll a Bosch csoport az ipar kihívásai elé, és hogyan szolgálják ezeket a célokat az új Zalaegerszegi Teszt- és Budapesti Innovációs Kampuszok,
  • miért elengedhetetlen a jövő autóiparát támogató menedzserek Y- és Z-generációjának látás- és gondolkodásmódjának megismerése,
  • miért fontos, hogy a járműipar résztvevői partnerként dolgozzanak együtt,
  • és milyen irányba tereli az ipart az egyes autógyártási és szoftverfejlesztői területek között megfigyelhető átjárás?


Dinamikus gondolkodásmód, az AI térnyerése és a vertikális ipari átrendeződés jellemzi a következő időszakot. Hallgasd meg a Vezetech Podcast 1. epizódját és vedd fel a tempót!
A hazai szféra aktualitásaival kapcsolatosan kövesd az AMS Group közösségi média oldalait:

A műsorvezetők:

Kovács Balázs

Az AMS Group alapítója

Jogi tanulmányait követően ügyvédként, közbeszerzési szakértőként, később vállalkozóként szerzett tapasztalatot.

Az AMS Group vezetőjeként örömmel látja, hogy a régió a jövő járműiparának megteremtése mellett tette le a voksát és készen áll arra, hogy meghatározó részt vállaljon ebben a munkásságban.

A podcast életre hívásával és fejlesztésével azt a célt tűzte ki, hogy a magyarországi fejlesztő járműipari kompetenciák erősödjenek, így Magyarország hosszú távon is a magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások elsődleges üzleti célpontja maradjon


Dian Gergely

Járműipari mérnök

Fejlesztő,- és tesztmérnökként, valamint vezetőként, több mint egy évtizedig dolgozott a Bosch Magyarország csapatában a budapesti Fejlesztési Központban, melyet követően az ausztriai AVL List egyik vezető mérnökeként szerzett külföldi tapasztalatot.

Jelenleg járműmérnöki tanácsadó vállalkozást vezet és szakmai célja, hogy biztonságos, hatékony és jövőálló munkakörnyezetet hozzon létre a járműtesztelő közösség számára, alapvető szolgáltatások és kész megoldások fejlesztésével és szolgáltatásával.

Megítélése szerint a podcast műfaj kiváló fórumot teremt arra, hogy közelebb hozza egymáshoz a járműipar szereplőit, hozzájárulva a magyarországi szakmai közösségen alapuló egyetemes tudás további bővítéséhez.