AMS-GROUP

Közúti tartós teszt megszervezése és lebonyolítása

A járműtesztelés egyik utolsó fázisa a tartósteszt, az ún. endurance run, ahol az installált eszköz teljesítményét, minden körülmények közötti megbízható működését kell a tesztekkel és mérésekkel bizonyítani.

Tartósteszt-koordinátoraink és háttércsapatunk leveszi a megrendelőink válláról a teljeskörű szervezést és lebonyolítást (szállás, utazás, tesztjárműszállítás, karbantartás és javítás, az adathordozók továbbítása). A tervezési fázisban – az igények pontos megismerése után – koordinátoraink pontos itinerrel fedik le az érinteni kívánt úticélokat (POI pontok), megtervezik a napi feladatokat, műszakváltásokat és a felmerülő költségeket (útdíjak, alagútdíjak, környezetvédelmi zónadíjak, stb.).


AMS-GROUP

Közúti tartós teszt megszervezése és lebonyolítása

Árajánlatainkat a meglévő, szerteágazó tapasztalatainkra alapozva igyekszünk a „szükséges és elégséges” szempontrendszer szerint összeállítani, hogy egyrészt versenyképes árral szolgáljunk, de ugyanakkor felhívjuk a figyelmet minden felmerülő költségtényezőre.


01. FINANSZÍROZÁS

Vállaljuk a felmerülő költségek előfinanszírozását a projekt teljes futási ideje alatt. A felmerült költségekről a projektet követően pontos, részletes és bizonylatolt elszámolást készítünk.

02. PONTOS MUNKAIDŐNYILVÁNTARTÁS

A feladatelvégzésről pontos munkaidőnyilvántartás készül az utólagos, pontos projektelszámolás végett.

03. TESZTSOFŐR

A feladatokat az előző oldalakon ismertetett módon kiképzett, saját tesztsofőrállományunk végzi el.

Odoo • Image and Text

Szolgáltatásunk további részei:

  • a futás alatt a mérőberendezés üzemeltetése

  • rutin hibaelhárítás

  • a rögzített adatok időközi eljuttatása az ügyfélnek

  • folyamatos telefonos, vagy online kapcsolattartás az ügyféllel a futások kiértékelésére, vagy a felmerülő kérdések, nehézségek megvitatására

  • az átvett járművekbe online GPS alapú járműkövetés

  • Dashcam eseményrögzítés

  • gyűjtött adatok igény szerinti címkézése (labeling)

  • szükség szerint végfelhasználói élmény összegzése - előzetes szempontrendszer alapján


Hisszük, hogy ezen szolgáltatásunk olyan komplex és több területet lefedő megoldás a vevőink számára, hogy alkalmazásunkkal jelentős terhet és elvégzendő munkát tudunk levenni a vállaikról.

Amennyiben az Ön vállalatának fejlesztési tevékenységéhez szükséges lenne a tartós tesztek megtervezésére, lebonyolítására, kérem érdeklődjön közvetlenül a projekt-menedzserünknél a +36 70 607 8114-es telefonszámon.


Odoo • Text and Image