AMS-GROUP

Zárt pályán történő járműteszt előkészítése és támogatása
(Képzett tesztoperátorok közvetítése)

Képzett tesztoperátoraink az Euro NCAP előírásai, valamint ügyfeleink által definiált módon, ún. tesztszcenárióknak megfelelően, határidőre és szintidőn belül előkészítik a tesztelési területet / környezetet (kordonok, jelzések, bóják, biztonsági figyelmeztetések), összeállítják és konfigurálják a teszteszközöket, valamint a teszt során hathatós támogatásban részesítik a méréseket végző tesztmérnököket, az ügyfeleket.

AMS-GROUP

Zárt pályán történő járműteszt előkészítése és támogatása
(Képzett tesztoperátorok közvetítése)

A teszteszköz-menedzsment részeként üzemeltetett teszteszközökön minden használatot követően állapotfelmérést, szükség esetén javítást, valamint előre meghatározott ütemben  tesztoperátoraink karbantartást hajtanak végre annak érdekében, hogy az eszközök folyamatosan rendelkezésre állhassanak a következő tesztek elvégzésére. Az eszközök kopó, sérülő és meghibásodásra hajlamos pótalkatrészeit beszerezzük és készletezzük.


01. A területet irányító

Az irányító kollegák támogatásával rugalmasan reagálunk az igények változására. A biztonsági előírások maximális betartatása mellett, jelentős szakmai tapasztalattal támogatják az aktuális vevői feladatokat és az ún. ad-hoc felkéréseket.

02. A TESZTOPERÁTOR

Tesztoperátoraink - a beillesztésük részeként - minden tesztesetet, illetve az ún. tesztszcenáriókat alapszinten elsajátítják, tudásukról felmérés keretében számot adtak, melyet időszakosan visszaellenőrzünk.

03. A MULTIPLIKÁTOR

Tudáshordozó ún. multiplikátoraink folyamatosan gondoskodnak a munkautasításaink aktualizálásáról, a szakmai ismeretek naprakészen tartásáról és azok dokumentált továbbadásáról az operatív állomány irányában.

Odoo • Image and Text

Amenyiben új tesztforgatókönyv igénye merülne fel, tapasztalt kollégáink támogatást nyújtanak azok gyakorlati kidolgozásában, dokumentációs előkészítésében és teljeskörű betanításában.

Az aktuálisan legmodernebb teszteszközök átvétele, installálása, kezelése, konfigurálása, illetve alapszintű programozása, valamint magyar nyelvű dokumentációinak elkészítése dedikált csapatunk mindennapi feladatainak része. 

Szolgáltatásunk minden kihívásra megtalálja a megoldást és teljesítményével megelégedéssel bizonyít.

Amennyiben az Ön vállalatának is szüksége lenne fejlesztési- és tesztelési tevékenység támogatásra, úgy kérem érdeklődjön közvetlenül a projekt-menedzserünknél a +36 70 607 8114-es telefonszámon.